Vorige Artikel 2 van 6 Volgende

Kokedama Orchidee

€ 24,99 (inclusief btw)

Vlinder Orchidee Kokedama Bol

Gemaakt op bestelling voor u persoonlijk.

Ik gebruik alleen de hoogste kwaliteit orchideëen, lees onderaan de pagina, ze zijn ietsjes duurder maar de bloemen gaan veel langer mee, soms wel 3 maanden of meer met de juiste verzorging.

Ik gebruik meestal roze vlinder orchideeen maar als u een andere kleur wilt hebben laat het me even weten!

Dompel het bolletje een keer in de week in handwarm water en zet terug op een schaaltje of hang het weer op met het bijgeleverde draad.

Hoelang gaat een Orchidee eigenlijk mee?

Veel mensen schrikken als ze een Orchidee gaan kopen in een bloemenwinkel omdat de prijzen zo veel meer zijn dan bij bijvoorbeeld de supermarkt. Zie foto onderaan:

De stelen zijn heel erg lang, soms wel zeker 60cm en er zitten enkel bloemen aan en bijna geen knoppen. Dit is een uitgebloeide Orchidee, in de Industrie is dit een F kwaliteit Orchidee en wordt meestal in de supermarkt verkocht voor 5 Euro. Deze Orchidee gaat meestal niet langer mee dan 2 tot 3 weken.

Nu naar de beste orchideen

Onderaan ziet u een Kolibri Orchidee, De orchideen die wij ondermeer gebruiken, Rechtstreeks van de kweker.

Zoals u kan zien zijn de stelen korter en de stelen zitten vol met knoppen. Dit is een AA+ Orchidee en gaat zeker 3 tot soms wel 4 maanden mee met de juiste verzorging. Deze Orchideeen beginnen in een prijsklasse van €15.00 tot €20.00 per steel, Ja iets duurder maar u kunt maanden genieten van een mooie orchidee

Welke zou U kiezen?

Orchidee van Kolibri Company

© 2018 - 2021 Dutch Flower Lady | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel