Philodendron Paraiso Verde 2-3 Leaves IMPORT AKTIE

Vorige Artikel 64 van 95 Volgende
€ 749,99 (inclusief 21% btw)
Voorraad 12 stuks
Aantal

 

IMPORT AKTIE

LEES DE HELE PAGINA VOORDAT U BESTELD!

Iedere maand bestellen wij planten voor onze eigen collectie en kweekprogramma voor onze kwekerij.

Er is op het moment zo veel vraag naar sommige zeldzame planten dat we hebben besloten om u ook mee te laten delen in de import van sommige planten die wij normaal gesproken niet in ons assortiment hebben maar kunnen meenemen voor u.

Dit process is erg kostbaar en om 1 plantje te importeren kan het soms wel 200 euro kosten en als dan dat ene plantje binnenkomt kan het heel vaak zijn dat hij te lang onderweg was en het plantje is meer dood dan levend.

Ons import process is vrij kort aangezien wij veel planten in een keer bestellen en wij kunnen ook de planten meteen op de juiste manier verzorgen op aankomst zodat de planten levensvatbaar blijven.

Wat u kunt verwachten zijn planten die in een 12cm kwekerij pot zijn opgepot (Grootte zoals in de 2de foto) en voor minimaal 4 weken liefde in onze kas hebben gehad, met geimporteerde planten kan het soms zijn dat er kleine beschadigingen aan sommige bladeren zitten omdat ze zonder potgrond verstuurd worden. Wij bestellen van iedere plantsoort meerdere planten en we zullen de mooiste uitzoeken voor u en naar u toesturen.

Betaling voor deze Import Aktie planten moet binnen zijn voor 30 September 2020 om 23.59.

Mist u de deadline van 30 September 2020 dan gaat uw bestelling naar de volgende maand. Planten zullen klaar zijn om naar u te komen rond November/December 2020, Maar dit is niet gegarandeerd vanwege de corona maatregelen die in Thailand zijn waar wij mee moeten omgaan. (Indien de temperaturen rond de tijd van het versturen lager zijn dan 8 graden celsius wachten wij met versturen tot het wel kan omdat wij planten niet versturen met lage temperaturen, dat zal een tropische plant niet overleven)

Als u voor wat voor reden ook deze bestelling wilt annuleren voor 30 September 2020 wordt €10.00 in administratie kosten in rekening gebracht, Als U deze bestelling annuleerd na 1 October 2020 wordt 25% in rekening gebracht aangezien wij uw plant al hebben besteld en onderweg is naar ons.

© 2018 - 2020 Dutch Flower Lady | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel