Monstera Variegata 17cm Pot Blind Pick

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 119,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 79 stuks

Monstera Variegata in 17cm Kwekers Pot Blind Pick

Lees de hele pagina voordat u besteld!

U besteld een 17cm Monstera Variegata in een 17cm kwekerij pot zonder beloftes hoe deze plant eruit gaat zien, Natuurlijk heeft de plant het DNA van onze moederplanten en zal wit in zijn bladeren hebben, het kan een stuk van het blad zijn, gemarleerd of zelfs een half blad maar we gaan niets beloven.

Als u echt op zoek bent naar een specifieke "Look" kijk dan naar de planten die we te koop hebben staan met nummers, die zijn iets duurder maar dan krijgt u de daadwerkelijke plant in de foto's.

Deze Monstera Variegata planten staan in de kas van Dutch Flower Lady en we gaan minimaal 2x per maand naar onze kas toe om onze voorraad van de winkel aan te vullen en planten te halen die besteld zijn, zo houdt in de gaten dat als u een van deze planten besteld het kan zijn dat de levertijd iets langer is dan normaal. Als u de plant wilt hebben binnen een paar dagen bel ons even van te voren op werkdagen tussen 12.00 en 18.00 op 040-7370008 zodat wij u te woord kunnen staan en u vertellen of er een wachtperiode is.

De genummerde planten staan in onze kas in Eindhoven waar u deze planten ook kan komen bekijken 

Na uw bestelling krijgt u een email dat we de plant apart gezet hebben en als de plant klaar is voor vertrek krijgt u een email met de track en trace code van uw levering.

*- Wij versturen onze planten niet met nacht temperaturen onder de 8 graden celcius!

Over onze Monstera Variegata

We zijn met dit project in 2018 begonnen. We stekken deze planten zelf van onze moederplanten die 30 jaar oud zijn en laten de stek 3 tot 6 maanden groeien in onze kas om zeker te zijn dat het levensvatbaar is.

(Kleine hint, sommige mensen verkopen op het internet stekken van deze plant met 1 blad, deze zijn NIET levensvatbaar een stek heeft minimaal 3 bladeren nodig om te overleven en zelfs dan gaan 50% van stekken, zelfs in onze kas dood, zo trap hier niet in)

Iedere plant heeft het DNA dat sommige bladeren geheel wit maakt, gedeeltelijk wit of gemarleerde bladeren produceerd, iedere plant is natuurlijk anders en we kunnen geen beloftes maken dat u een geheel wit blad geleverd krijgt, maar naarmate uw plant groeit en zich thuis voelt in uw huis zult u zien dat ieder nieuw blad anders is.

 

© 2018 - 2021 Dutch Flower Lady | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel