Bruidswerk

Bruidswerk

Voor jouw speciale dag zou ik graag met je samen willen werken.

Onderaan deze pagina zijn bruidsboeketten die ik jaarrond voor je kan maken. Als je andere/grotere wensen hebt, maak dan een afspraak met mij zodat we kunnen overleggen wat jouw wensen en dromen zijn voor jouw speciale dag.

Mijn wens is om je te laten stralen en jouw mooiste dag onvergetelijk te maken!

Bloemenmuren en schilderijen

Wil je voor het altaar iets anders? Kun je je voorstellen dat dit de achtergrond is waar jij jouw Ja-woord gaat geven? Een bloemenmuur is nu helemaal de Rage in Amerika! Ik kan dit kunstwerk maken met verse bloemen of met bloemen van zijde.  Met zijden bloemen heb je meteen ook iets blijvends, dat je kan ophangen in je huis als een aandenken aan jouw speciale dag.


Beekman1802

 

Een van mijn beste herinneringen als bloemist, de bruiloft van Josh Kilmer-Purcell en zijn partner Brent Ridge. Beter bekend als "De Beekman Boys" van Beekman1802.com en een TLC programma op TV in Amerika. Ik was 2 jaar lang hun zakelijke bloemist en we werden hele goede vrienden. Het was geweldig, dat ze, toen ze eindelijk mochten trouwen in NY aan mij vroegen of ik voor hen een bruiloftsboeket wilde maken. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! Het was een fantastische dag!

 


*Bling* Bruidsboeketten

Houdt jij net als ik van alles dat glinstert en blingt? Je bent niet de enige!

Ik ben een ware ekster en vindt het helemaal het einde om bruidswerk op te doffen met diamantjes en pareltjes.

Als dit is wat jij wilt voor jouw trouwdag dan ben je op het juiste adres gekomen.

Ik maak van jou een echte bling diva op jouw mooie dag! 


  


Het boeken van een bruiloft bij Dutch Flower Lady

Wat fijn dat je mij overweegt om voor het bruidsbouquet en/of de bloemen te regelen voor de bruiloft.

Maak met mij een afspraak door mij te bellen, 040-7370008 of een email te sturen naar dutchflowerlady@gmail.com. De eerste afspraak ga ik je vragen ofdat je voorbeelden hebt en kleuren die je in gedachte hebt voor je grote dag, het is fijn voor mij als je wat foto's meebrengt die je misschien op het internet hebt gevonden zodat ik een algemene indruk krijg van wat je in gedachte hebt. De eerste afspraak is gemiddeld 1 uur. Ik kan je na dit gesprek een offerte geven van de kosten voor de bloemen voor je grote dag, je kan op dat moment beslissen ofdat je mij als bloemist wilt hebben of er over na denken, ik zal je niet haasten, ik wil dat je er over na denkt wie je bloemist zal zijn voor je grote dag, zeker als ik je hele bruiloft ga versieren.

Hoeveel kostten de bloemen voor een bruiloft?

Voor een bruidsbouquet zou je in je budget minimaal €250.00 euro apart moeten zetten, als je niet in de buurt van Eindhoven woont en ik moet het bouquet naar je toe brengen op de grote dag dan reken ik €0.50 per km, Ophalen van het Bouquet en/of de bloemen is natuurlijk altijd gratis.

Voor grotere bruiloften heb ik door de jaren heen geleerd dat het algemene budget voor bloemen gemiddeld 10% van de gehele bruiloft is, zo een makkelijk rekensom:

Je gehele bruilof is €25,000.-? Dan zet je in je budget minimaal €2,500.- apart voor de bloemen.

Ja, Bloemen zijn duur, maar in die kosten zitten ook de tijd om je bloemen voor je bruilof te maken, Heel veel mensen denken een bruidsbouquet is snel gemaakt, maar dat is geheel niet waar, er gaan meerdere uren in het maken in een bouquet alleen, Ik ben heel precies en wil dat je bouquet en/of bloemen perfect zijn, precies zo als jij het voor ogen had.

Betaling

Als je besloten hebt dat ik voor jouw bruiloft enkel je Bouquet ga maken vraag ik het gehele bedrag op de dag dat wij besluiten samen te werken.

Voor grotere evenementen zullen wij een contract vaststellen voor onze samenwerking. Op de dag dat wij dit contract tekenen zal ik 25% aanbetaling vragen voor het boeken van jullie grote dag, Ik doe enkel 1 bruiloft per week. 3 maanden voor de grote dag vraag ik 50% aanbetaling en 1 maand voor de grote dag de laatste 25% zodat het gehele budget voor jouw bruiloft op tijd is betaald.

Is jouw bruiloft binnen dit tijdbestek? dan kan het zijn dat ik voor het gehele bedrag betaald wil worden op de dag dat wij onze samenwerking aangaan.

Algemene voorwaarden voor bruiloften

De eerste afspraak van een uur is gratis. Als wij veel hebben te overwegen en te bespreken aangezien jullie bruiloft geheel voorzien wordt door Dutch Flower Lady zal €60.00 per uur in rekening gebracht worden. Als de eerste afspraak niet nagekomen wordt (Je komt niet langs op de afgesproken tijd) zal de volgende eerste afspraak in rekening gebracht worden voor mijn tijd (€60.00), Deze voorwaarde is omdat ik meestal tijd voor je vrijgemaakt heb en/of voorbereidingen gemaakt heb speciaal voor jou. 

Als een van de betalingen niet op tijd voldaan wordt dan vervalt onze samenwerking en betalingen die al gemaakt zijn worden geretourneerd, kosten die al gemaakt zijn zoals het boeken van de dag en/of uren besteed aan jullie evenement zullen in mindering gebracht worden van de algemene terugbetaling.

 


 

  

Sorteer op
 • Bling Rozen Bouquet
  Bling Rozen Bouquet
  € 249,95
 • Composiet Roos Bouquet
  Composiet Roos Bouquet
  € 249,95
 • Viva La Lila
  Viva La Lila
  € 249,95
© 2018 - 2020 Dutch Flower Lady | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel