Nepenthes

Nepenthes Planten 


 

Nepenthes Verzameling


Dutch Flower Lady Nepenthes Verzameling

Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord van vleesetende planten. Nepenthes is er zo één. Ze groeien in tropische regenwouden, zoals die op Borneo. Daar zijn het klimplanten ze bereiken met gemak een hoogte van wel 15 meter.

Dutch Flower Lady koopt haar Nepenthes planten exclusief bij "Monkey Jars"  Die planten uit tropische oerwouden exclusief in Nederland teeld voor heel Europa.

Over de Nepenthes plant

Deze bekerplant is een vleesetende plant. Wespen en muggen worden aangetrokken door de aroma die van de bekers komt. Dit is een perfecte biologische wespen en ongedierte bestrijding. Deze vleesetende bekerplant is een unieke plant door zijn bekers. De plant mag niet in de felle zon staan, maar heeft wel veel licht nodig. Ook heeft de bekerplant erg veel water nodig. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant en kleur pot kan daarom licht afwijken van de foto.


Let op er zitten niet altijd zoveel kelken aan zoals op de foto, aan ieder blad komt een beker en iedere beker leeft ongeveer 14 dagen en dan droogt hij uit (U kunt hem dan afknippen) een ander blad is al op dit moment een nieuwe kelk aan het maken wat U kunt zien in de foto's hier beneden.

Deze plant is eigenlijk een liaan want hij groeit langer en langer en uiteindelijk zal hij een bloem maken met zaden. Zo geen paniek als U geen of 1, 2 bekers heeft, die komen er vanzelf aan, kijk maar naar de top bladeren daar zitten de piepkleine bekertjes al aan die binnen 2 tot 3 weken grote kelken zullen hebben! 

Advies van Dutch Flower Lady; Hang deze plant buiten neer onder de parasol op Uw terras in de zomer, je zal verbaasd zijn hoeveel muggen, vliegjes en wespen er in de bekers zullen zitten na een dag of 5

  

 

Voordat een exemplaar van Monkey Jars in de winkel staat, heeft ze al twee jaar lang doorgebracht in de kas. In de gemiddelde huiskamer overleeft ze met gemak. Zeker als je niet te zuinig omspringt met de gieter.

Met Monkey Jars haal je een stoere plant in huis. Kijk maar naar z’n uiterlijk: een brute vleeseter die vliegjes en insecten rauw lust. Monkey Jars is er in twee varianten; als hangplant en als staande plant. 

Dutch Flower Lady heeft een eigen kwekerij met alle soorten Nepenthes Planten, Veel van deze soorten zijn jaar rond verkrijgbaar.

Soorten die we op het moment verkrijgbaar hebben zijn:

Nepenthes Alata

Nepenthes Bloody Mary

Nepenthes Diana

Nepethes Bill Bailey

Nepenthes Sam

Nepenthes Rob

U kunt deze planten bij mij per stuk kopen of als een complete verzameling.

 

Sorteer op
 • Nepenthes Alata
  Nepenthes Alata
  € 34,95
 • Nepenthes Bill Bailey
  Nepenthes Bill Bailey
  € 49,95
 • Bloody Mary
  Bloody Mary
  € 49,95
 • Nepenthes Miranda
  Nepenthes Miranda
  € 34,95
 • Nepenthes Hamata (Voorverkoop)
  Nepenthes Hamata (Voorverkoop)
  € 989,95
 • Baby Nepenthes
  Baby Nepenthes
  € 69,95
© 2018 - 2020 Dutch Flower Lady | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel