Ceropegia

Ceropegia Plantjes Van Dutch Flower Lady

Een van de lievelings plantjes van Dutch Flower Lady.

Onderaan deze pagina staan alle Ceropegia Plantjes te koop,

Maar eerst neem ik U op een rondleiding door onze kwekerij.

Het Ceropegia plantje is een bewerkelijk plantje om zo groot te krijgen zodat we het naar U toe te sturen in zijn 8cm potje er komen vele handen aan te pas en neemt veel tijd in beslag vandaar dat dit plantje niet de goedkoopste is.

   

Hier ziet U het snoei en stek proces, In de foto is Dick, Hij wint stek uit de moederplanten zodat er meerdere ranken aan de plantjes komen, Wij gebruiken die afgeknipte stekjes om ze weer per stuk te stekken zodat we er weer meer plantjes van kunnen maken. Onze medewerkers zitten zoals U in de foto kunt zien hier dagelijks om dit echte fijne werk te voltooien.

  

Na het stekken laten we ze lekker in de kas groeien, de plantjes worden tussendoor veel geknipt zodat ze meerdere ranken krijgen zodat ze mooi vol worden. 

We groeien in onze kassen verschillende soorten Ceropegia plantjes, Deze in de foto is de Variegata, We hebben ook: Silver Glory, Linearis String of needles, Woodii en...

Wat is dat nou?

Een Alien? Is deze besmet met een buitenaards virus?

Nee, dit is de Ceropegia Simoneae

We hebben dit zeldzame plantje te pakken kunnen krijgen en we hebben op het moment 30 plantjes waarvan ik er 24 ga verkopen in de herfst, Onderaan deze pagina kunt U in de voorverkoop er een bestellen.

Ok, even terug naar onze kas 

 

Dit is Raymond, hij zorgt dat alle plantjes veilig bij de veiling en bij ons in de winkel aankomen, Hij heeft net een kar vol gemaakt die naar mijn winkel gaat en wie weet zit U plantje erin!

Sorteer op
© 2018 - 2020 Dutch Flower Lady | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel