Navigatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Aankoop van: 

Bloemen:

Vaas of bloemstuk garantie van 7 dagen

Als er voor die tijd iets mis gaat zorgen wij ervoor dat U een tegoedbon krijgt van ons bedrijf voor de volgende aankoop. Dit vervalt als er duidelijk geen water gegeven is aan de bloemen of slechte verzorging zoals bijvoorbeeld: De vaas of bloemstuk op een verwarming of in de volle zon zetten, Het niet correct afsnijden van de stengels van de bloemen.

Planten:

Garantie van 14 dagen.

Versturen van Uw Pakket:

Wij versturen al onze pakketten binnen Europa met DPD

Met Uw bestelling gaat U akkoord dat wij Uw bestelling versturen met DPD.

Na de bestelling krijgt U van ons een email waarin de track en trace code is van Uw doos met een link naar het website van DPD waar U kunt controleren waar Uw pakketje is en wanneer het bezorgd gaat worden.

Als DPD het pakketje onvergeefs heeft aangeboden op het adres wat U heeft ingevuld gaat het pakketje naar het dichtbijzijnde parcelshop van het adres.

U kunt Uw pakketje dan bij die Parcelshop ophalen binnen 7 werkdagen.

Mits U het pakketje niet ophaald bij parcelshop, verkeerd adres invult met bestelling en het pakketje komt bij ons retour kunnen wij enkel tegen betaling van een nieuw verzendlabel (€6.95) Uw pakketje weer sturen.

Als U levende materialen besteld heeft of Helium ballonnen en Uw bestelling komt retour bij ons en de levende materialen of ballonnen zijn niet langer in staat om verkocht te worden en U wilt het weer gestuurd hebben bent U verantwoordelijk om een nieuwe bestelling te plaatsen van het product.

Temperaturen Extreme Hitte boven 26 Graden en Kou onder de 8 Graden

Met extreme temperaturen, zoals te heet of te koud kunnen we geen levende producten versturen!

Het zou onverantwoord zijn om als voorbeeld een plant te versturen op te hete dagen of te koude dagen aangezien een plant zelfs met express verzenden (Minder dan 24 uur) het niet gaat redden.

Als U iets besteld op dagen dat dit product niet verstuurd kan worden, houden wij het recht om Uw bestelling te annuleren of het in de wachtlijst te zetten tot het product wel verstuurd kan worden.

 

© 2018 - 2019 Dutch Flower Lady | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel