Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Dutch Flower Lady® is een geregistreerd merk bij de BIOP #1405866 

Aankoop van: 

Bloemen:

Voor een vaas of bloemstuk geldt een garantie van 7 dagen.

Als er binnen 7 dagen iets mis gaat ontvangt u een tegoedbon van ons bedrijf, te gebruiken voor de volgende aankoop. Dit vervalt als de bloemen duidelijk slecht verzorgd zijn zoals bijvoorbeeld: de vaas of het bloemstuk is op een verwarming of in de volle zon gezet, de stengels van de bloemen zijn niet correct afgesneden.

Planten:

Voor planten geldt een garantie van 14 dagen tenzei u uw plant heeft laten staan bij een DPD parcelshop langer dan 48 uur. U heeft een track en trace code gekregen met het verzenden van uw plant en wij vragen u vriendelijk om deze in de gaten te houden. Als u binnen 400km woont van Eindhoven The Netherlands wordt uw plant geleverd 99% binnen 24 uur van afgifte bij ons DPD Parcelshop. Als het langer is dan 48 uur controleer de track en trace op dpd.nl zoals aangegeven in de email die u van ons gekregen heeft.

Sierpotten

Keramiek sierpotten worden geleverd als 'cadeau'. Wij pakken alle potten zorgvuldig in. Als uw pot desondanks gebroken aangekomen is, kunnen wij een nieuwe nasturen tegen betaling van enkel de verzendkosten. Dit geldt ook voor bestellingen geplaatst op bol.com.

Versturen van uw Pakket:

Wij versturen al onze pakketten binnen Europa met DPD, buiten Europa met UPS of PostNL (door bij ons te bestellen gaat u hiermee akkoord).  

Na de bestelling krijgt u van ons een email met de track en trace code van uw pakket met een link naar de website van DPD, UPS of PostNL. Daarmee kunt u controleren waar uw pakketje is en wanneer het bezorgd gaat worden. U bent zelf verantwoordelijk om te controleren waar uw pakket is, U heeft tenslotte een levend product besteld.

Als DPD, UPS of PostNL het pakketje tevergeefs heeft aangeboden op het adres dat u heeft opgegeven gaat het pakketje naar de Parcelshop, die het dichtst ligt bij het door u opgegeven bezorgadres. U kunt uw pakketje dan bij die Parcelshop ophalen binnen 8 werkdagen.

Sinds de Covid-19 Corona Crisis stopt DPD geen briefjes meer in de bus voor uw veiligheid

Indien u het pakketje niet ophaalt bij Parcelshop of een verkeerd bezorgadres invult komt het pakketje bij ons retour. Wij kunnen dan enkel tegen betaling van een nieuw verzendlabel (€6.95) uw pakketje nogmaals verzenden.

Levende materialen of Helium ballonnen die na een foutieve bestelling naar ons geretourneerd worden kunnen niet opnieuw verstuurd worden. De heen en terugreis duurt met een retour 14 dagen en wij hopen dat u kunt begrijpen dat een helium ballon of een levende plant deze lange reis niet overleefd.

Als u dezelfde produkten weer gestuurd wilt hebben zult u een nieuwe bestelling moeten plaatsen.

Temperaturen: Extreme hitte (boven 26 graden) en Kou (onder de 8 graden)

Bij extreme temperaturen (boven 26 graden, onder 8 graden) kunnen wij geen levende producten versturen!

Het zou onverantwoord zijn om een plant te versturen op te hete of te koude dagen. Zelfs met express verzenden (minder dan 24 uur) gaat de plant het niet redden.

Als u een produkt bestelt op dagen dat dit product om bovenstaande reden niet verstuurd kan worden, houden wij het recht om uw bestelling te annuleren of op de wachtlijst te zetten tot het tijdstip dat het product wel verstuurd kan worden.

Verpotten en Overpotten van planten

De meeste planten die wij verkopen zijn nog jong en in een groeiprocess. U mag de plant die u van ons koopt niet verpotten, overpotten, uit de pot halen, in een andere pot zetten etc binnen 6 maanden. De meeste planten kunnen hier niet tegen en zullen doodgaan. Wacht tot zeker 6 maanden na aankoop om uw plant in een andere pot te verplaatsen.

© 2018 - 2020 Dutch Flower Lady | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel